Kindertolk - Janneke Russchen

Janneke Russchen
Praktijk
Klassieke Homeopathie
en
Kindertolk
Ga naar de inhoud

Kindertolk
Binnen mijn praktijk nemen kinderen een speciale plaats in. Klachten, gedragsproblemen en/of ziektes zijn niet alleen lastig en vervelend voor de kinderen zelf, maar ook voor ouders/verzorgers zijn dit vaak zorgen. Juist datgene wat de ouder raakt in het kind vertelt ons iets over de blinde vlek van de ouder/verzorger. Hierbij wordt de klacht en/of het gedrag van het kind vertaald naar het leven van de ouders .

Spiegel
Een kind is als een spiegel. Dat betekent dat ouders zichzelf beter kunnen leren kennen. Een kindertolk "vertaalt” de situatie voor de ouders. Ouders willen heel graag dat kinderen gezond en gelukkig zijn. Met hulp van de kindertolk ontdek je dat onze kinderen exact hetzelfde met ons, als ouders, voor hebben. Ze spiegelen heel nauwkeurig iets wat onbewust in het leven van de ouder speelt. Dit is vaak lastig, omdat de boodschap bijna altijd gaat over onze "blinde vlek”. Het is verrassend hoe het verhaal van je kind overeenkomt met iets wat in jouw leven speelt. Zo nauwkeurig dat je van binnen "weet” dat het klopt. Door te handelen naar wat je weet zul je zien dat dit positief doorwerkt op je kind. Kinderen spiegelen ook direct dat het goed gaat!

PresentChild methode
Word jij geraakt door het gedrag, de ontwikkeling, klachten of ziekte van je kind? Wil je bijdragen aan de gezondheid van je kind, dan is deze methodiek, de PresentChild methode, uitermate geschikt.

  
      "Het geschenk van je kind, waar je beide beter van wordt"


Meer informatie is te vinden door op de onderstaande logo's te klikken.

        


 
Praktijkadres
Tsjerkewâl 23B
Bakkeveen
klik op de button
Terug naar de inhoud